Perdirbimas

Sprendimai

TURITE KLAUSIMŲ? SUSISIEKITE!

Sviesto ar margarino perpakavimo ir terminio apdorojimo linijos

Sviesto ar margarino perpakavimo ir terminio apdorojimo linijos. Liniją puikiai papildo ARM, EMF serijos pakavimo įrenginiai.

Pagrindinės funkcijos

  • Sviesto pakuočių minimali temperatūra (viduryje): -25°С;
  • Maksimalus linijos pajėgumas: 10 000 kg/h;
  • Tolygus drėgmės pasiskirstymas – lašelių dydis – 4 µm;
  • Optimalus šildymas ir švelnus minkymas neleidžia prarasti drėgmės (nėra šlyties jėgos);
  • Sviesto tekstūrizavimo įrenginys pagerina galutinio produkto tepumą ir drėgmės pasiskirstymą;
  • Plovimo vietoje sistema (CIP);
  • Automatinio nuėmimo nuo palečių, išpakavimo iš dėžių, išvyniojimo ir padavimo įranga.
SUSISIEKITE su mumis dabar ir gaukite tinkamiausią jums pasiūlymą!

Privalumai jūsų pieno produktų gamybos patirčiai

Maišymas

Mūsų perpakavimo linijos gali turėti įvairius dozavimo įrenginius: vandeniui, kultūroms, aliejui (gaminant tepius mišinius), sausiems ingredientams (grybams, žolelėms, kakavai ir pan.) ir druskos mišiniui. Drėgmės lygis gali būti matuojamas ir valdomas automatiškai, naudojant specialią drėgmės matavimo sistemą.

Užšaldyto produkto atitirpinimas

Šaldytiems produktams iki -25 °C

Patogu naudoti ir integruoti į esamas linijas

Mūsų perpakavimo linijos yra patogios naudoti, kompaktiškos ir lengvai prižiūrimos. Galime integruoti įrenginį į esamą jūsų perdirbimo liniją arba pasiūlyti visą gamybos sistemą.

Individualūs projektai

Mūsų klientai džiaugiasi kokybe visuose etapuose – nuo pirmojo kontakto iki įrangos paleidimo. Kiekvienas klientas aptarnaujamas individualiai ir jam surandamas sprendimas, visiškai pritaikytas konkretiems poreikiams.  Išskirtinė kokybė yra mūsų įmonės ir darbuotojų misija.

Greitas pristatymas

Visa įranga gaminama vienoje vietoje, todėl galime greitai pristatyti tiek įrangą, tiek atsargines dalis.

Pasirinkimai
  • Standartinis perpakavimas (˃ -3 °C).
  • Užšaldyto produkto atitirpdymas ir perpakavimas (˃ -12 °С).
  • Giliai užšaldyto produkto atitirpdymas ir perpakavimas (> -25 °С).
  • Iš sviesto galima gaminti įvairius tepius mišinius, pridedant įvairių ingredientų.

 

Susijusi įranga

Scroll to Top

Gaukite pasiūlymą

Prašome užpildyti užklausos formą.